La capitolul “arme intelectuale”: frauda încălzirii climatice demascată

Aprilie 2021. Se închid centralele pe cărbune in România si se inaugurează “epoca de aur” a Green Deal. Manu Tomescu, vicepreședinte al Sindicatului Energia Rovinari, vorbește despre un “genocid social”. Acest genocid social se mai numeste “malthusianism” si este scopul declarat al creatorilor “Green Deal”.

Cea mai puternică armă pe care o avem împotriva lor este adevărul: pentru ce ne sacrifică ? Pentru oprirea încălzirii globale care este o frauda științifică. Ce este Green Deal ? Este o politică de reducere a populației. Acest lucru trebuie spus sus si tare. Există o alternativă si există țări care rezistă.

Iată un fragment din conferința Institutului Schiller din 20-21 martie 2021. Dr. William Happer, profesor emerit la Universitatea Princeton (adus în Consiliul Național de Securitate de către președintele Trump pentru a iniția o dezbatere științifică reală cu susținătorii înșelăciunii schimbării climatice. Acest efort a fost apoi sabotat de cabinetul lui Trump), a prezentat o dovadă științifică nimicitoare împotriva isteriei climatice. El a demonstrat că CO₂ nu este un poluant, ci un avantaj pentru producția de alimente și că isteria se bazează în mod conștient pe modele computerizate frauduloase. El a descris mișcarea împotriva schimbării climatice ca pe o cruciadă religioasă, care nu se bazează pe nicio știință reală. Richard Freeman de la agenția EIR expune apoi originea proiectelor fasciste numite Global Reset și Green Deal: este vorba despre Prințul Charles si interese legate de City de la Londra.

Restul conferinței în engleză aici: https://schillerinstitute.com/blog/2021/03/19/world-at-a-crossroad-two-months-into-the-new-administration/