Conferința internațională a Institutului Schiller 13-14 noiembrie 2021

Toate resursele morale ale umanității trebuie să fie mobilizate: omenirea trebuie să fie o specie nepieritoare.

Streaming în engleză pe site-ul IS și și pe zoom (pentru Zoom înscriere necesară). Traducere pe Zoom în franceză, spaniolă, germană:

https://schillerinstitute.nationbuilder.com/202111_13-14_conference

Creșterea prețurilor la energie, alimente și mărfuri este doar o avanpremieră a iminentei explozii hiperinflaționiste a sistemului financiar. Cu toate acestea, oligarhia financiară vrea să prelungească jocul pentru încă un tur. De data aceasta, în numele “marii resetări”, se pregătește să creeze o nouă bulă prin direcționarea tuturor investițiilor către așa-numitele tehnologii verzi, revenind astfel la nivelul de dezvoltare – și de populație – de dinaintea revoluției industriale.

Din fericire, există o alternativă la această politică: stabilirea unei noi paradigme în relațiile internaționale, bazată pe cele mai bune tradiții culturale ale civilizațiilor lumii. Acestea sunt temele care vor fi abordate în cadrul celor patru sesiuni ale conferinței.

Lista parțială a intervențiilor:

Grupul 1: “Poate fi evitată o criză strategică între marile puteri?” (sâmbătă, 13 noiembrie, 17:00 România, 10:00 am EST; )

Helga Zepp-LaRouche, președinte și fondator, Institutul Schiller: discurs principal

Reprezentant al Federației Ruse

Reprezentant al Chinei

Dr. Andrey Kortunov (Rusia), director general, Consiliul pentru Afaceri Internaționale al Rusiei (RIAC); “Există o cale pentru o relație îmbunătățită între SUA și Rusia?”

Col. Richard H. Black (SUA, ret.), fost senator american; fost șef al Diviziei de drept penal al armatei, Biroul judecătorului-avocat general, Pentagon; “Relațiile dintre SUA și China: Potențialul de evitare a războiului și de cooperare”

Grupul 2: “Știința economiei fizice” (sâmbătă, 13 noiembrie, 21:00 România, ora 14:00 EST )

Paul Gallagher (SUA), coeditor, Executive Intelligence Review; discurs principal, “Stoparea politicilor hiperinflaționiste de astăzi”.

Prof. Pino Arlacchi (Italia), profesor de sociologie la Universitatea din Sassari, fost director executiv al Biroului ONU pentru controlul drogurilor și prevenirea criminalității și fost raportor al Parlamentului European pentru Afganistan; “Evitarea catastrofei care se apropie în Afganistan”

Vorbitor din Pakistan

Vorbitori din Afganistan

Dennis Small (SUA), director ibero-american, Executive Intelligence Review; “O strategie pentru distrugerea Dope, Inc. în secolul XXI”

Billy Anders Estimé (Haiti), co-fondator, Café Diplo Haiti

Domingo Reyes (Republica Dominicană), fost profesor de economie; “Infrastructură și educație: Cheia pentru dezvoltarea Haiti și a Republicii Dominicane”

Dr. Joycelyn Elders (SUA), fost medic chirurg general al Statelor Unite ale Americii

Grupul 3: “Nu există limite ale dezvoltării în univers” (duminică, 14 noiembrie, 17:00 România, 10 am EST)

Jason Ross (SUA), consilier științific, The Schiller Institute; discurs principal, “Rolul mișcării LaRouche în înfrângerea malthusianismului”

Dr. Augustinus Berkhout (Țările de Jos), profesor emerit de geofizică, Universitatea de Tehnologie din Delft, membru al Academiei Regale de Arte și Științe din Țările de Jos; “Mesaj către tineri la COP26”

Prof. Serghei Pulineț (Rusia), Institutul de Cercetări Spațiale, Moscova; Academia Rusă de Științe (RAS); “Previziunea cutremurelor la frontierele științei”

Prof. Carl Otto Weiss, PhD (Germania), director și fost profesor, Institutul Principal German de Meteorologie, Braunschweig, Germania.

Cercetător științific din Coasta de Fildeș

Dr. Kelvin Kemm (Africa de Sud), fost președinte al Corporației sud-africane pentru energie nucleară (NECSA), în prezent director și CEO al Stratek Business Strategy Consultants, cu sediul în Pretoria.

Prof. Franco Battaglia (Italia),profesor de chimie fizică, Universitatea din Modena, membru al Comitetului de inițiere a Petiției privind încălzirea globală antropogenă din iunie 2019 (Italia); “Modelele climatice ale câștigătorilor premiului Nobel sunt greșite”

Senatorul Mike Thompson (SUA), senator de stat din Kansas, președinte al Comisiei pentru utilități din Senat; “Opriți militarizarea științei”

Grupul 4: “Frumusețea adevăratei culturi umane” (duminică, 14 noiembrie, ora 21:00 România, ora 20:00 CET) Moderator: dr: Diane Sare (SUA), Institutul Schiller

Jacques Cheminade (Franța), președinte, Solidarité et Progrès; discurs principal

Helga Zepp-LaRouche (Germania), fondator și președinte, Institutul Schiller

Pedagogi americani; “Educația în SUA și în China, astăzi”

Prof. Ole Döring, PhD (Germania), sinolog și filosof

Vorbitor din Afganistan

Update: Opriți încercarea de a cenzura Institutul Schiller al lui Helga Zepp-LaRouche!

10 noiembrie (EIRNS) – Pe 10 noiembrie, YouTube a întreprins o acțiune extraordinară și nefondată împotriva unui videoclip postat pe canalul YouTube al Institutului Schiller în urmă cu 10 (zece) luni, pe care YouTube l-a caracterizat în mod caraghios că ar conține  “hărțuire cibernetică”, și a folosit această scuză pentru a interzice Institutului Schiller fie să posteze, fie să transmită în direct videoclipuri pe YouTube timp de o săptămână. Au făcut acest lucru cu o sincronizare precisă pentru a încerca să cenzureze și să pericliteze viitoarea conferință internațională a Institutului Schiller din 13-14 noiembrie, care urma să fie transmisă în direct pe YouTube.

Motivul atacului de pe YouTube ar trebui să fie evident. Dincolo de această conferință specială, Institutul Schiller și fondatoarea sa Helga Zepp-LaRouche au apărut ca un obstacol strategic major în calea planurilor unui establishment financiar transatlantic falimentar și disperat de a impune “soluția finală” malthusiană la criză: o resetare verde a dezindustrializării și depopulării, o explozie speculativă hiperinflaționistă și războaie perene care vizează în special Rusia și China.

În special în ultimele zece luni, de când a fost publicat videoclipul “ofensator”, Institutul Schiller a devenit proeminent pe plan internațional ca lider politic al unei alianțe de forțe anti-malthusiene emergente pe întreaga planetă, în mare parte prin conferințe precum cea care va avea loc în perioada 13-14 noiembrie. Intenția YouTube – și a establishment-ului financiar falimentar care le dă ordinele de marș – este, de fapt, de a reduce permanent la tăcere vocea Institutului Schiller.

Acest lucru nu se va întâmpla. Institutul Schiller a făcut aranjamente alternative de streaming pentru acest eveniment. Lovitura de pe YouTube se poate întoarce puternic împotriva sa, transformând conferința din 13-14 noiembrie în cel mai mare coșmar al establishmentului financiar. Răspândiți vestea; deveniți un co-streamer; și distribuiți pe scară largă următorul comunicat de presă.

Răspunsul Institutului Schiller la greva YouTube: Cineva nu vrea ca tu să știi despre Institutul Schiller

10 noiembrie (EIRNS)-Un videoclip YouTube de acum zece luni este folosit pentru a cenzura Institutul Schiller cu doar câteva zile înainte de conferința internațională din 13-14 noiembrie! (https://schillerinstitute.nationbuilder.com/202111_13-14_conference)

Miercuri, 10 noiembrie, Institutul Schiller a fost informat că YouTube, după ce “a analizat conținutul dumneavoastră”, a ajuns la concluzia că “din păcate, credem că acesta încalcă orientările noastre comunitare”. Prin urmare, Institutul Schiller a fost interzis pe YouTube timp de o săptămână și, prin urmare, nu poate utiliza platforma pentru a transmite conferința sa în acest weekend.

Intitulată “O uniune mai perfectă prin coincidența contrariilor: MLK și președinția americană” (https://schillerinstitute.nationbuilder.com/for_a_citizens_commission_on_truth_in_elections), videoclipul interzis a fost postat pe 18 ianuarie 2021, în urmă cu zece luni, dar abia acum a fost retras. (https://www.youtube.com/watch?v=BHhtqM3UOjY)

Videoclipul este o discuție de trei ore între participanți de diferite convingeri politice despre problemele legate de alegerile americane, deciziile luate de “big tech” privind cenzura unor voci, precum și despre crearea non-violentă a unei uniuni mai perfecte. Discursul lui Helga Zepp-LaRouche a fost intitulat “Frumusețea în locul violenței: Beethoven, Schiller și ideea de sublim”. Extrase video de la lideri ai drepturilor civile au fost prezentate într-un segment intitulat “Dragostea învinge ura: o conferință a Institutului Schiller din 1995 privind acțiunea directă creativă și non-violentă”.

În mod absurd, YouTube susține că evenimentul de la Institutul Schiller încalcă politica sa privind “hărțuirea și hărțuirea cibernetică”, definită ca “conținut care glorifică sau incită la acte de violență”. Acest lucru este absurd.

Deși videoclipul a dispărut, puteți citi acest raport EIR despre eveniment. (https://larouchepub.com/other/2021/4804-what_is_to_become_of_our_republic.html)

Institutul Schiller face apel la decizia YouTube și va aranja o alternativă de streaming pentru evenimentul său din 13-14 noiembrie.

Luptați împotriva cenzurii răspândind evenimentul din acest weekend, (https://schillerinstitute.nationbuilder.com/202111_13-14_conference) “Toate resursele morale ale umanității trebuie să fie invocate: omenirea trebuie să fie specia nemuritoare!”. Învingeți Big Tech prin co-difuzare pe propria platformă.

Contactați-ne aici pentru a deveni co-streamer: info@schillerinstitute.com